RIBA – muškarac

RIBE muškarac

Muškarac Riba je osjećajan i nježan, spreman pružiti pomoć, na njega je lako utjecati. Reklo bi se da uvijek prihvaća tuđe mišljenje. Puno puta nisu u mogućnosti realno razmišljati tj. donijeti pravu odluku jer ih vode osjećaji a ne zdrav razum. Podložni su maštanju, te nisu u stanju prihvatiti istinu onakvom kakva je. Većina doslovno iskorištava njihovu dobrotu i emocije.
Dosta je nesiguran u svojim odlukama, zato niti ne izvuče korist iz šanse koja mu se pruža. Poslovno gledajući pronalazi se u onom dijelu gdje je od velike pomoći drugima. U duši je veliki umjetnik. S druge strane nije mu jača strana planiranje, nedosljedan je i nije snalažljiv.
U ljubavnim odnosima nema baš puno uspjeha, jer dosta puta biva povrijeđen. Svaku povrijeđenost vrlo dobro prikriva ne pokazujući svoje prave osjećaje. U dosta slučajeva nećete biti u mogućnosti otkriti što uopće misli i koje su mu nakane, jer ne želi otkrivati pravi put do ostvarenja vlastitog cilja. Može se reći da ima dobru dušu, te može shvatiti sve ono što velika većina ne shvaća.
Nije siguran niti kako napraviti prvi korak prema ženi koja mu se sviđa, zbog toga djeluje pomalo zbunjeno. Najbolja moguća solucija za njega je da vi kao žena budete dominantna i tako ćete si osigurati sigurnu vezu s njim.
U brak ulazi u zrelim godinama upravo iz razloga jer nije siguran da li je i tada baš pravo vrijeme za takav čin. No, iako će i biti u braku, neće mu biti nepoznata moguća avantura, koju će prihvatiti kao nešto što se je trebalo dogoditi i nikada si neće zbog toga predbacivati ili se osjećati manje vrijednim. Ukoliko ćete i vi kao partnerica na isti način mu vratiti, milo za drago, neće vam zamjeriti. Kao otac biti će vrlo strog, no dosta i popustljiv ukoliko neće imati previše volje za dubljim analiziranjem i nedostatkom vremena zbog aktivnosti koje su za njega važnije od bilo kojeg razgovora koji bi riješio neugodnu situaciju vezano za nepodopštine izazvane od strane djeteta ili djece. Neka sve to riješi majka.

Ukoliko želite imati muškarca koji će većinu stvari prepustiti da vi sama rješavate i koji će vas poslušati i slijepo slijediti u svemu što ste vi sami odlučili, on je idealna prilika za vas. Možete ga formirati upravo onako kako vi sami želite.

Komentiraj